Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels

Ticket to Ride Legacy: Legendes uit het Westen

Ticket to Ride Legacy: Legendes uit het Westen 2 juni 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Ticket to Ride Legacy Legendes uit het Westen

Days of Wonder en Asmodee hebben een heel tof nieuw bordspel aangekondigd: Ticket to Ride Legacy: Legendes uit het Westen! Dit meeslepende spoorwegavontuur neemt je mee op een epische reis door het 19e-eeuwse Noord-Amerika. Bouw aan het succes van je eigen spoorwegbedrijf terwijl je twaalf avontuurlijke reizen onderneemt, vol uitdagingen en verrassingen. Met nieuwe regels, unieke gameplay-features en een evoluerende campagne, is Ticket to Ride Legacy: Legendes uit het Westen een spel dat fans van zowel Ticket to Ride als Legacy-games zal verrassen!

Een meeslepend spelverloop

In Ticket to Ride Legacy: Legendes uit het Westen begin je aan de oostkust van Noord-Amerika en bouw je een weg naar het westen terwijl je je eigen spoorweg beheert. Elke reis is een nieuw avontuur, waarbij je uitdagende situaties, kansen en verrassingen gaat tegenkomen. Ontdek nieuwe regels, extra content en andere spannende onthullingen. Het spel evolueert en ontvouwt zich laag voor laag, waardoor elke speelsessie uniek is.

Ticket to Ride Legacy Legendes uit het Westen

Nieuwe gameplay-features in Ticket to Ride Legacy: Legendes uit het Westen

De ontwerpers waren vastbesloten om Ticket to Ride Legacy: Legendes uit het Westen te voorzien van nieuwe gameplay-features. Het spel introduceert bijna volledig nieuwe elementen die niet eerder in de Ticket to Ride-spellenlijn te vinden waren. Terwijl je bezig bent met het voltooien van bestemmingskaarten wordt je geconfronteerd met onverwachte gebeurtenissen. Dit zorgt voor een verfrissende en meeslepende spelervaring die fans van legacy-games zeker zal aanspreken.

Een compleet pakket

Ticket to Ride Legacy: Legendes uit het Westen biedt een compleet pakket aan spelonderdelen. Met 13 regioborden, 280 treintjes, 1 campagnebox, 84 treinkaarten, 33 bestemmingskaarten, 7 gebeurteniskaarten, 6 actiekaarten, 77 postkaarten, 1 verhaallijn, 5 bedrijfsboxen, 8 regioboxen, 1 conducteursbox en een uitgebreide spelhandleiding is er genoeg te ontdekken en te verkennen in deze epische reis door het Westen.

Compleet pakket

Ticket to Ride Legacy: Legendes uit het Westen is verkrijgbaar in november 2023

Het langverwachte Ticket to Ride Legacy: Legendes uit het Westen zal voor het eerst worden gedemonstreerd op Gen Con in Indianapolis. Hier krijgen spelers de kans om dit meeslepende spoorwegavontuur zelf te ervaren. Later in het jaar zal het spel ook worden gedemonstreerd op Essen Spiel, een van de grootste bordspelbeurzen ter wereld. Maar het beste nieuws is dat fans niet lang hoeven te wachten om het spel in handen te krijgen. Op 3 november wordt het spel officieel uitgebracht en zal het verkrijgbaar zijn in de (online) winkels.

Ook leuk om te lezen: Ticket to Ride San Francisco

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.