Dagje uit Informatief & Tips Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Stap in de betoverende wereld van Fisher-Price in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Stap in de betoverende wereld van Fisher-Price in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum 4 juli 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Oude Ambachten & Speelgoed MuseumFisher-Price

Maak je klaar voor een nostalgische reis door de geschiedenis van Fisher-Price in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum. Ontdek de tijdelijke expositie die tot en met 6 januari 2024 loopt en laat je betoveren door de innovatieve en educatieve ontwerpen van dit geliefde speelgoedmerk. Of je nu zelf bent opgegroeid met Fisher-Price of je je jeugdherinneringen wilt delen met de jongere generaties, deze unieke collectie biedt voor iedereen iets speciaals.

Een unieke collectie

De expositie in het museum biedt een prachtige verzameling Fisher-Price speelgoed door de jaren heen. In samenwerking met een private verzamelaar heeft het museum een bijzondere collectie samengesteld die je meeneemt op een kleurrijke en nostalgische reis. Van de iconische ‘Little People’ speelsets tot de bekende kassa en het dokterskoffertje, je kunt al deze klassieke stukken van dichtbij bewonderen. Ontdek hoe Fisher-Price zich heeft aangepast aan de veranderende behoeften en interesses van kinderen en ouders gedurende 90 jaar.

Oude Ambachten & Speelgoed Museum Fisher-Price

Samen jeugdherinneringen ophalen

Zowel jong als oud zullen genieten van de Fisher-Price expositie. Voor ouders en grootouders is het een kans om hun eigen jeugdherinneringen op te halen en deze te delen met de jongere generaties. Kinderen zullen gefascineerd zijn door de tijdloze speelgoedontwerpen die de tand des tijds hebben doorstaan. En in de expositieruimte kunnen ze zelf ook volop spelen. Vergeet niet het oude beeldmateriaal en de televisiecommercials te bekijken om die nostalgische gevoelens nog meer naar boven te halen.

De magie van Fisher-Price

Mis deze unieke kans niet om je onder te dompelen in de magie van Fisher-Price en te genieten van de tijdloze charme van hun speelgoed. Bezoek het Oude Ambachten & Speelgoed Museum van 28 juni 2023 tot en met 6 januari 2024 en ontdek de betoverende wereld van Fisher-Price. Voor meer informatie kun je terecht op de website www.ambachtenmuseum.nl.

Oude Ambachten & Speelgoed Museum Fisher-Price

Over het Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Het Oude Ambachten & Speelgoed Museum neemt je mee op een reis terug in de tijd. Het museum biedt een rijke verzameling van 160 ambachten, winkeltjes en compleet ingerichte werkplaatsen. Van een oude smidse tot een traditioneel schoolklasje en van een scharensliep tot een leerlooier, je ziet het allemaal. Op de eerste verdieping wacht een grote collectie antiek speelgoed, waaronder Fisher-Price. Ervaar de Nederlandse geschiedenis van circa 1910 tot 1970 en ontdek de meer dan een miljoen voorwerpen die het museum te bieden heeft.

Ook leuk om te lezen: Fisher-Price bestaat 90 jaar

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.