Boeken, School en Vrije tijd Bouw en Constructie LEGO Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

LEGO Zoekboek – Alles is echt super | Review

LEGO Zoekboek – Alles is echt super | Review 4 september 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

LEGO Zoekboek - Review

Herinneren jullie het artikel nog over het LEGO Zoekboek – Alles is echt super? Enthousiast als ik ben over zoekboeken vertelde ik jullie over het LEGO zoekboek! Inmiddels hebben we dit zoekboek in huis. Of ik nog steeds enthousiast ben lees je in dit artikel! Maar de mening van Fenna (7) en Jamie (9) ontbreekt natuurlijk ook niet!

LEGO Zoekboek – Alles is echt super

Het LEGO Zoekboek – Alles is echt super is een zoekboek wat uiteraard vol staat met LEGO! En in een zoekboek draait het om zoeken. Je gaat op zoek naar je favoriete LEGO karakters op pagina’s die volstaan met andere karakters. Dus het is met recht zoeken, want zo gemakkelijk is dat niet!

LEGO Zoekboek - Uitleg

En niet alleen karakters komen aan bod, maar je gaat ook op zoek naar voorwerpen. Achterin het boek staan bijvoorbeeld nog speciale voorwerpen en karakters die niet op een bepaalde pagina staan, maar verstopt zijn in door hele boek. Een extra uitdaging dus! Maar het gaat niet alleen om het zoeken. Het LEGO zoekboek leert je ook meer over LEGO door de jaren heen.

LEGO door de jaren heen
Wist jij bijvoorbeeld dat LEGO in het begin van hout werd gemaakt? Pas in de jaren ’40 werd LEGO gemaakt van plastic. Dit zoekboek leert je van alles over het ontstaan en de ontwikkeling van LEGO!
Zoekboek

Onze ervaring met het zoekboek van LEGO

Zoekboeken zijn hier al enkele jaren favoriet, evenals LEGO. Dit zoekboek kon dus niet anders dan een succes zijn toch? En het antwoord daarop is: JA! Al bij binnenkomst werd het boek meteen opengeslagen. Zodra Jamie door had wat zijn zusje in haar handen had, vloog ook hij van de bank. En het eerste wat ze deden: zoeken!

LEGO Zoekboek

Toen ze een bepaalde LEGO poppetje niet konden vinden kwamen ze tot de ontdekking dat het boek meer is dan alleen zoeken. Al snel hoorde ik de tekst voorgelezen worden en riep Jamie de keuken in: ‘Mama, wist je dat LEGO vroeger van hout werd gemaakt?’. Bingo, daar was het eerst leermomentje, superleuk! Toen we moesten eten ging het boek pas aan de kant en in de avond vroeg Fenna of ze nog even mocht zoekboeken (zo noemen wij dat ?) voor ze ging slapen. Ik kan dus niet anders zeggen dan dat dit zoekboek een succes is!

Alles is echt super

Het LEGO Zoekboek – Alles is echt super is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Zeker een cadeau voor op het verlanglijstje van een LEGO fan. Even iets anders dan bouwen, maar net zo leuk!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.