Boeken, School en Vrije tijd Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Verlopen winacties

Koken en bakken met kinderen

Koken en bakken met kinderen 9 maart 20218 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Bakken met kinderen

Wist je dat spelenderwijs koken en bakken ook heel veel bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen? Vaak vinden ze het ontzettend leuk en het is ook heel leerzaam. Vandaag vertellen we jullie daarom meer over de boeken ‘Vandaag kook ik’ en Vandaag bak ik’. Met deze boeken kan je samen aan de slag om te koken en bakken met kinderen.

Vandaag kook ik – kinderkookboek

Met het kinderkookboek ‘Vandaag kook ik‘ ga je samen met je kindje(s) de keuken in. Wat ga je maken? Kies je voor een menu met meerdere gangen of ga je voor een hoofdgerecht? Of gaan jullie samen aan de slag om iets te maken voor in de broodtrommel. Eigenlijk maakt het allemaal niet uit, want het samen koken vinden kinderen al fantastisch. In dit kookboek staat een groot aantal recepten die samen met kinderen tussen de 6 en 12 jaar gemaakt kunnen worden. Uiteraard onder begeleiding van een begeleider, maar het grootste deel kan het kind zelf!

Vandaag kook ik - kinderkookboek

Vandaag bak ik – kinderkookboek

Ben je meer van het bakken dan van het koken? Dan kan je samen aan de slag met het bakboek ‘Vandaag bak ik‘. Ga je voor lekkere koekjes of een taartje? In dit kinderkookboek staan heel veel verschillende en vooral aantrekkelijke bakideeën. Ook dit boek is geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Samen bakken jullie de lekkerste koekjes en taarten!

Vandaag bak ik

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

8 comments

  1. Heel graag zou ik met mijn kleindochters willen gaan koken en bakken en daar dit kookboek en bakboek voor willen inzien.
    Ik denk dat ze dat heel leuk zouden vinden.
    Alleen jammer dat het voor mij nu nog niet kan, maar hopelijk binnenkort wel.
    Ik heb om privéredenen geen facebook, maar volg bloglovin.
    Heel graag maak ik een kansje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.