Games en Elektronica Knutselen en Educatief Reviews Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Het officiële Fortnite tekenboek 2 | Review

Het officiële Fortnite tekenboek 2 | Review 14 mei 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Fortnite Tekenboek

Is jouw zoon of dochter ook groot fan van het populaire spel Fortnite? Maar zie jij je kind liever wat vaker zonder controller in zijn of haar handen? Dan is het Fortnite tekenboek misschien wel de oplossing! Inmiddels zijn er al twee tekenboeken uitgebracht dus er kan flink getekend worden. Wij vertellen vandaag alles over ‘Het officiele Fortnite Tekenboek 2’.

Het officiële Fortnite Tekenboek 2

Met het officiële Fortnite Tekenboek 2 van uitgeverij Billy Bones kan iedereen de populaire Fortnite figuren leren tekenen. Leer je eigen legendarische tekeningen maken en dit is helemaal niet zo moeilijk! In het boek wordt elke tekening uitgelegd in een aantal eenvoudige stappen, van de grote lijnen tot de details. En tips en tricks van Fortnite tekenexperts mogen natuurlijk niet ontbreken. Gewapend met enkel potlood en papier kan elke Fortnite fan aan de slag.

Het officiele Fortnite tekenboek 2

In het tweede Fortnite tekenboek leer je het volgende tekenen:

  • 18 populaire Fortnite figuren met stoere outfits
  • 5 wapens
  • de meest iconische back bling en gliders

Hoe werkt het Fortnite tekenboek?

Pak potlood, papier en het Fortnite tekenboek en ga er lekker voor zitten. De eerste stappen in het tekenboek leren je de basis van het tekenen van een menselijk lichaam. Deze basis heb je nodig om de Fortnite figuren te kunnen tekenen. Je leert meer over perspectief en daarna begin je met de eerste tekeningen.

Leren tekenen

Je bent natuurlijk vrij om te kiezen wat je wil, maar je kan ook de volgorde van het tekenboek aanhouden om zo even lekker te oefenen voordat je aan de moeilijkere tekeningen begint.

Leren tekenen

Onze ervaring met het tekenboek

Jamie (8 jaar) is helemaal gek op Fortnite spelen op de Playstation. Maar heel eerlijk gezegd zien wij Jamie liever lekker buitenspelen, spelletjes spelen of creatief bezig zijn. En in het laatste geval is het Fortnite tekenboek ideaal. Zo combineert Jamie zijn passie terwijl hij ook lekker bezig is zonder schermpje!

Fortnite Tekenboek

Het Fortnite tekenboek is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar, dus Jamie is wat aan de jonge kant. En dat merkte je ook wel bij het tekenen, maar het is natuurlijk ook een kwestie van oefening baart kunst! Het feit dat je stap voor stap krijgt uitgelegd hoe je bij het eindresultaat komt is wel echt heel handig. En dat vond Jamie ook wel heel interessant in het boek, het lijkt zo ingewikkeld een Fortnite figuur tekenen, maar als je teruggaat naar de basis dan zie je dat een tekening vaak uit hele eenvoudige vormen bestaat! Wat ons betreft is het tekenboek zeker een aanrader voor alle Fornite fans! En ja, even geen schermpje is even wennen, maar dit is een heel leuk alternatief!

Fortnite Tekenboek ervaring
Fortnite tekening

Ook leuk om te lezen: Fortnite: Met deze gids word jij de beste speler!

Hebben jullie het Fortnite tekenboek al in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.