Dagje uit Informatief & Tips Speelgoed verkiezingen Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Duik in het speelplezier op het Spellenspektakel 2023: Bigger and better!

Duik in het speelplezier op het Spellenspektakel 2023: Bigger and better! 24 augustus 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Spellenspektakel 2019

Het is bijna zover! Nederland’s grootste spellenbeurs, het Spellenspektakel 2023, maakt zijn terugkeer op 4 en 5 november 2023 in de Jaarbeurs Utrecht. Maar dat is niet alles – dit jaar komt de beurs met een indrukwekkende twist: het Nederlands Speelgoed Festival. Bereid je voor op een speels weekend vol ontdekkingen en entertainment.

Ontdek een wereld vol spellen

Met maar liefst 20.000 m2 aan spellenpret, biedt het Spellenspektakel een paradijs voor zowel doorgewinterde spellenliefhebbers als nieuwkomers. Van klassieke gezelschapsspellen tot de nieuwste strategische uitdagingen, er is voor ieder wat wils. Neem plaats aan de vele speeltafels en laat je onderdompelen in een wereld vol spannende avonturen en strategische manoeuvres.

Nieuw: Het Nederlands Speelgoed Festival

Dit jaar is er meer! Het Spellenspektakel 2023 wordt uitgebreid met het Nederlands Speelgoed Festival. Een feest voor gezinnen, waar jong en oud kunnen genieten van het nieuwste speelgoed. Van educatieve spelletjes tot interactieve speelgoedcreaties, dit festival biedt een geweldige kans om samen nieuwe dingen te ontdekken en uit te proberen.

Van kaartspellen tot speelgoedparadijs

In de toegevoegde derde hal vindt het Nederlands Speelgoed Festival plaats. Hier presenteren bekende Nederlandse speelgoeduitgevers zoals Hasbro, Spinmaster, Zuru en Schleich hun nieuwste producten. Bezoekers kunnen niet alleen kijken, maar ook actief deelnemen en het speelgoed uitproberen. Mis ook niet de bekroonde producten van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2023, die garant staan voor plezier en veiligheid. En voor de kaartfanaten zijn er boeiende toernooien en kansen om je Trading Card Game-collectie uit te breiden.

Spellenspektakel 2019 onze ervaring
Op het Spellenspektakel 2019

Onze ervaring

Wist je dat we al meerdere jaren op rij van het Spellenspektakel hebben genoten? In 2018, 2019, 2021 en 2022 hebben we dit speelgoedspektakel verkend en ervan genoten. Wil je meer weten over onze eerdere ervaringen? Lees dan hier onze reviews. Dit evenement blijft ons keer op keer verrassen en we kunnen niet wachten om opnieuw ondergedompeld te worden in de speelse sfeer.

Beleef het Spellenspektakel 2023

Of je nu een fervente spellenspeler bent of gewoon op zoek bent naar een leuk gezinsuitje, Het Spellenspektakel 2023 heeft voor iedereen iets te bieden. Zet 4 en/of 5 november in je agenda en maak je klaar voor een weekend vol speelplezier in Jaarbeurs Utrecht. Koop je tickets op www.spellenspektakel.nl en mis dit spectaculaire evenement niet. Een enkel ticket geeft je toegang tot zowel Het Spellenspektakel als het Nederlands Speelgoed Festival.

Spellenspektakel 2022

Dompel jezelf onder in de opwindende wereld van spellen en speelgoed en laat je inspireren om je spellenkast uit te breiden. We zien je daar!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.