Informatief & Tips Televisie & film

Doe mee met de Donald Duck & Vue spaaractie!

Doe mee met de Donald Duck & Vue spaaractie! 8 oktober 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Donald Duck & Vue Spaaractie

Goed nieuws voor alle kleine filmfanaten en Donald Duck-liefhebbers! Vue en Donald Duck Weekblad hebben hun krachten weer gebundeld voor de Donald Duck & Vue spaaractie. Van 4 oktober tot en met 31 december 2023 maak je kans op geweldige prijzen, waaronder een jaar lang gratis naar de bioscoop!

Wat is het Vue film spaarboekje?

Het Vue Film Spaarboekje is meer dan zomaar een spaarboekje. Het staat niet alleen vol met prijzen, maar ook met Donald Duck strips. Zo combineert het het beste van twee werelden: spaarplezier én leesplezier! Je kunt het boekje ophalen bij elke Vue bioscoop en als je een Donald Duck abonnee bent, krijg je het zelfs thuisgestuurd met editie 40 van het weekblad.

Hoe werkt de actie?

Het is simpel: ga naar de film en spaar stempels! De films die meedoen aan deze actie zijn speciaal geselecteerd voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Denk aan titels als “De club van Sinterklaas film: de gestrande stoomboot”, “Paw Patrol: The Mighty Movie”, en nog veel meer. Bij elk bioscoopbezoek krijg je een stempel en een bijpassend filmcadeau. Dit kan variëren van een gratis kids snackcombi tot de hoofdprijs: een jaar lang gratis naar de bioscoop!

Terug van weggeweest!

Na het succes van eerdere samenwerkingen is Donald Duck Weekblad een vertrouwde partner van Vue geworden. “We zijn er trots op dat we met deze samenwerking opnieuw een mooie actie kunnen neerzetten waarmee we families dichter naar elkaar én de bioscoop brengen,” zegt Rosalie Moorman, Head of Marketing van Vue.

Dus, waar wacht je nog op? Pak je kans en doe mee aan de Donald Duck & Vue spaaractie. Voor meer informatie kun je terecht op de Vue website.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.