Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Detective Pikachu Returns voor de Nintento Switch

Detective Pikachu Returns voor de Nintento Switch 22 oktober 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Detective Pikachu Returns

Heb je ooit gedroomd van het oplossen van mysteries met een Pikachu in een detectivehoed? Dan is Detective Pikachu Returns het spel voor jou! Het enige wat jij hier verder nog voor nodig hebt is een Nintendo Switch! Lees je mee?

Wat is Detective Pikachu Returns?

Dit gloednieuwe Nintendo Switch-spel is het vervolg op het originele Detective Pikachu-avontuur. Je duikt in de wereld van Ryme City, een unieke plek waar mensen en Pokémon zij aan zij leven. Samen met Tim Goodman en de koffiedrinkende Detective Pikachu ga je op zoek naar Tims vermiste vader en los je allerlei andere mysteries op.

Je kunt Pokémon én mensen ondervragen om aanwijzingen te verzamelen. Sommige Pokémon, zoals Growlithe en Luxray, hebben zelfs speciale vaardigheden die je kunnen helpen bij je onderzoek. Hoe cool is dat?

Intrigerende personages

Naast Tim en Pikachu ontmoet je ook andere boeiende personages zoals Rachel Myers, een Pokémon-liefhebbende student, en Howard Myers, de burgemeester van Ryme City. En laten we Sophia Goodman, Tims zusje, niet vergeten die de stad bezoekt tijdens haar schoolvakantie.

Jij Bepaalt het Avontuur

Met de Story Jump Mode kun je afleveringen in willekeurige volgorde spelen. Zit je vast? Geen zorgen! Detective Pikachu staat altijd klaar om je hints en tips te geven.

Detective Pikachu Returns

Wat maakt Detective Pickachu Returns zo leuk?

  • Unieke gameplay: Los mysteries op met de hulp van Pokémon.
  • Boeiende verhaallijn: Duik diep in de mysteries van Ryme City.
  • Flexibele spelmodus: Speel afleveringen in de volgorde die jij wilt.

Dus, als je klaar bent voor een avontuur vol mysteries, aanwijzingen en natuurlijk, Pokémon, dan is Detective Pikachu Returns een must-have voor jouw Nintendo Switch-collectie. Veel speelplezier!

Ook leuk om te lezen: Bluey: de videogame – Een nieuw avontuur voor het hele gezin!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.