Buitenspeelgoed Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Buitenspellen voor een onvergetelijke zomer | Tip

Buitenspellen voor een onvergetelijke zomer | Tip 11 mei 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Buitenspellen

Megableu is dit jaar terug met een fantastische reeks buitenspellen voor het hele gezin. Of je nu thuis in de tuin bent, op vakantie gaat of een BBQ of zomers tuinfeestje bijwoont, deze spellen zijn perfect voor elke gelegenheid. Bovendien zijn er voordelen verbonden aan het spelen in de buitenlucht, zoals het verbeteren van de fysieke gezondheid, het stimuleren van de verbeelding en creativiteit, en het vergroten van sociale vaardigheden.

In dit blog vertel ik je alles over de spellen.

Wereld Speelplein

Ben je benieuwd naar hoe kinderen in andere landen spelen? Dan is Wereld Speelplein iets voor jou! Met de 35 spelkaarten, stoepkrijt en knikkers ontdek en speel je spellen van over de hele wereld. Je gaat op zoek naar elementen uit je omgeving, zoals takken, ballen en sjaals, om nieuwe buitenspellen te ontdekken en eindeloos te kunnen blijven spelen.

Wereld Speelplein

Dit spel leert kinderen over andere culturen en gewoonten. Wie weet word jij wel de ultieme spellenexpert?

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Aantal spelers: 3 of meer spelers

Kikker Hop

Maak een parcours van leliebladen in het buitenspel Kikker Hop. Op de leliebladen staan handen en voeten afgebeeld. Spring van rij naar rij en zorg dat je juist landt! Kan jij het einde bereiken zonder fouten?

Kikker Hop

Kikker Hop stimuleert de lenigheid, snelheid en coördinatie van spelers.

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Aantal spelers: 2 of meer spelers

Beestenboule

Kies je eigen BeestenBoule en gooi hem zo dicht mogelijk bij zijn doel. Elke bal heeft een unieke vorm en rolt en stuitert op zijn eigen manier! Je speelt het spel als een soort petanque, maar dan met een twist. Een muis volgt zijn neusje naar een stukje kaas, maar wordt opgejaagd door een kat die op zijn beurt weggejaagd wordt door een hond. De hond wordt vervolgens weer weggeduwd door een ezel.

Beestenboule

Beestenboule combineert handigheid met een snuifje geluk. Kan jij jouw beestenboule zo dicht mogelijk bij zijn doel krijgen?

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal spelers: 2 of meer spelers

Koosh Comet Set

De Koosh Comet is ontzettend eenvoudig te vangen en te gooien. Zwaai simpelweg met zijn staart en laat hem los om hem ver door de lucht te zien vliegen. De bedrukte sjaal zorgt voor een mooi visueel effect terwijl de comet door de lucht zweeft.

Koosh Paddle Set

Je kunt de bal gewoon heen en weer gooien of proberen hem te vangen aan de genummerde staart. Hoe verder naar het einde, hoe meer punten je scoort!

Welke van de buitenspellen van Megableu is jouw favoriet?

Ook leuk om te lezen: Drijfzand van Megableu

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.