Boeken, School en Vrije tijd Reviews Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Verlopen winacties

100% Onofficieel Roblox Jaarboek 2022

100% Onofficieel Roblox Jaarboek 2022 11 februari 202210 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Het Roblox Jaarboek 2022

Er is alweer bijna een jaar voorbij en er is veel gebeurd in de Roblox wereld. Ben jij benieuwd naar de hoogtepunten van het afgelopen jaar? Of ben je benieuwd naar wat er nog komen gaat? In het Roblox Jaarboek 2022 ontdek je de coolste verborgen games, maar dat is niet alles. Lees je mee? Dan vertellen we je meer over dit boek. En wie weet ben jij dan binnenkort wel de grootste Roblox-kenner!

Wat is Roblox?

Oké, laten we eerst even terug naar het begin. Want wat is Roblox eigenlijk precies? Een hele lange tijd had ik ook geen idee. Jamie riep regelmatig ‘Fenna, zullen we Roblox spelen?’, maar wat het precies was geen idee. Dus werd het hoog tijd om even wat onderzoek te doen. De kinderen kunnen alleen spelletjes voor hun eigen leeftijd downloaden, maar wat extra controle is nooit mis!

Al snel kwam ik er achter dat Roblox een platform is waarmee je je eigen spelletjes kan maken, de zogenaamde Roblox Games. Andere spelers op het platform kunnen deze spellen ook spelen. Maar er staan ook al standaard spellen op het platform, kinderen kunnen er dus ook gewoon lekker spelletjes spelen. Dit laatste doen Jamie en Fenna. Het betreft een wereld van spellen waar je heel veel verschillende spellen kan spelen. In het Roblox Jaarboek 2022 lees je daar meer over.

Het Roblox Jaarboek 2022

Het Roblox Jaarboek 2022 staat vol inspiratie. In het boek worden gameprofielen behandelt, van de grote stad, liefde voor dieren tot mysteries. In het boek lees je alles over deze gameprofielen en wat je er mee kan. Zo leer je altijd weer nieuwe dingen die je nog niet wist.

Het Roblox Jaarboek 2022

Je kan ook in een bepaald genre duiken, bijvoorbeeld even lekker griezelen of misschien ben je op zoek naar educatieve spellen voor op school. Hierbij wordt er ingespeeld op onderwerpen die ook op school worden behandelt. Roblox is natuurlijk ook heel leerzaam voor kinderen die willen leren programmeren.

Educatief

Verder staat er nog een wirwar aan extra puzzels en spellen in het boek. Van een doolhof tot zoek de verschillen. Als je even niet op een schermpje Roblox wil spelen dan kan het in dit boek!

Doolhof

Wat vinden wij van het boek?

Jamie (9) en Fenna (7) vinden het boek allebei heel interessant. Waar Jamie ook echt leest en inspiratie op doet is het Fenna die de spelletjes in het boek zelf ook erg leuk vindt. Het boek heeft een duidelijke opzet en is leuk geïllustreerd.

Het Roblox Jaarboek 2022

Oplossingen van de puzzels vind je achter in het boek en er is ook aan de ouders en veiligheid gedacht. Zo lees je achter in het Roblox Jaarboek 2022 alles over veilig gamen in Roblox en vind je regels voor de jongere spelers. Iets wat ook heel goed is om met de kinderen te bespreken. Roblox biedt namelijk ook de optie om online te chatten, iets wat overal het algemeen geen kwaad kan, maar je weet het maar nooit. Anyway, dit boek is in ieder geval zeker een aanrader voor Roblox fans. Zeker leuk voor op de verlanglijstjes!

Ook leuk om te lezen: Echte Duiven pikken het niet

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.