Speelgoed van het jaar 2020

Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020

Wil jij alles weten over de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020? Dan zit je bij ons goed!  Op deze pagina vind je altijd het laatste nieuws en uiteraard informatie over het genomineerde speelgoed en de winnaars van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020!

Het laatste nieuws

Alles over de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020, lees je hier!

 Ook dit jaar wordt de verkiezing Speelgoed van het Jaar weer georganiseerd. Ook dit jaar kan er weer gestemd worden op het genomineerde speelgoed en wij vertellen je alles wat je moet weten over deze  verkiezing! 

Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020

Speelgoed van het Jaar 2020 - de nominaties

De genomineerden voor de Speelgoed van het Jaar 2020 zijn bekend! Ben je net zo nieuwsgierig naar de nominaties van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020 als wij? We hebben ze per leeftijdscategorie voor je op een rij gezet. Lees je mee? Klik hier om de genomineerden van dit jaar te zien!

Bekijk hieronder de reviews die wij hebben geschreven over het genomineerde speelgoed:

Benieuwd welk speelgoed vorig jaar tot de genomineerden behoorden, je leest het hier: 
Nominaties Speelgoed van het Jaar 2019.

Speelgoed van het Jaar 2020 - de winnaars

De spanning stijgt! Welk speelgoed sleept er dit jaar de titel Speelgoed van het Jaar 2020 in de wacht? Welk speelgoed wordt door speelgoedexperts uit de speelgoedbranche en de consumenten uitgeroepen tot het leukste speelgoed?

De winnaars van de verkiezing Speelgoed van het jaar 2020 zijn bekend! Lees hier wie dit jaar hebben gewonnen! Dit zijn de winnaars van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2019!

Over de verkiezing

Waarom deze verkiezing?

Wat is nou het beste speelgoed dat op dit moment op de markt is? Wat is het ideale verjaardags- cadeau voor mijn zoon of dochter? Deze vraag probeert de organisatie achter de verkiezing Speelgoed van het Jaar deels voor jou te beantwoorden. Welk speelgoed is volgens de vakjury en de rest van Nederland verantwoord, veilig en kwalitatief goed? Met de antwoorden op deze vragen word jouw zoektocht een stuk makkelijker. De verkiezing helpt je het juiste cadeau kiezen voor kinderen in alle leeftijdscategorieen. 

Hoe werkt de verkiezing?

De Speelgoed van het Jaar 2020 verkiezing werkt net zoals alle voorgaande jaren. Speelgoedmakers kunnen speelgoed aanmelden voor de verkiezing. Vervolgens wordt dit speelgoed getest en beoordeeld door experts uit de speelgoedbranche. Als de nominaties bekend zijn is het vervolgens aan de rest van de inwoners van Nederland. Zij mogen een stem uitbrengen op hun favoriete speelgoed.  Tot slot is het wachten tot 4 november 2020, de dag waarop de winnaars in alle leeftijdscategorieën bekend worden gemaakt.