Speelgoed van het Jaar 2020 Speelgoed verkiezingen Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Trends

Speelgoed van het Jaar 2020, de winnaars!

Speelgoed van het Jaar 2020, de winnaars! 4 november 2020Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Winnaars Speelgoed van het Jaar 2020

Ook dit jaar heb je de afgelopen tijd weer veel genomineerd speelgoed voorbij zien komen op onze website. De Speelgoed van het jaar verkiezing is iets waar wij jaarlijks weer naar uitkijken. En ook dit jaar is het moment daar, de bekendmaking van de winnaars! Speelgoed van het Jaar 2020 kent weer diverse winnaars. Lees je mee?

Speelgoed van het Jaar 2020

Elk jaar wordt de verkiezing Speelgoed van het Jaar georganiseerd, zo ook dit jaar. Maar liefst 20 producten zijn beoordeeld door een vakjury en door kinderen thuis. De stemmen zijn geteld en dit zijn de winnaars van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020!

Winnaar in de categorie 0 t/m 3 jaar

In de categorie Speelgoed van het Jaar 0 t/m 3 jaar waren genomineerd het Playmobil 1.2.3 Mijn meeneem kinderdagverblijf en SmartMax My First Sounds & Senses. En de winnaar is geworden:

Lees hier onze review over het Playmobil 1.2.3 Mijn meeneem kinderdagverblijf!

Winnaar in de categorie 4 & 5 jaar

In de categorie Speelgoed van het Jaar 4 & 5 jaar waren genomineerd Ik Leer Symmetrie van Jumbo, PAW Patrol Ultimate Police Cruiser, Louis Liaan van Megableu en Jaak en de Bonenstaak. En de winnaar is geworden:

Lees hier onze reviews: Ik Leer Symmetrie & Louis Liaan

Winnaar in de categorie 6 & 7 jaar

In de categorie Speelgoed van het Jaar 6 & 7 jaar waren genomineerd LEGO® Super Mario™ Avonturen met Mario Starter Set, Froggit van Smartgames, FurReal Mama Josie de Kangoeroe en Bank Attack van Megableu. En de winnaar is geworden:

Lees hier onze reviews: Froggit & Bank Attack

Winnaar in de categorie 8 & 9 jaar

In de categorie Speelgoed van het Jaar 8 & 9 jaar waren genomineerd Color Addict, LEGO Dots BFF armbandenset en LAMA van 999Games. En de winnaar is geworden:

Lees hier onze review: LAMA van 999Games

Winnaar in de categorie 10 & 11 jaar

In de categorie Speelgoed van het Jaar 10 & 11 jaar waren genomineerd Overbooked van Jumbo, De Zoekstocht naar El Dorado van 999Games en Cube Duel van Smartgames. En de winnaar is:

Lees hier onze reviews: Overbooked & Cube Duel

Winnaar in de categorie 12 t/m 17 jaar

In de categorie Speelgoed van het Jaar 12 t/m 17 jaar waren genomineerd Herrlof van Jolly Dutch en Stay Cool van 999Games. En de winnaar is:

Lees hier onze review over Herrlof van Jolly Dutch

Winnaar in de categorie 18+

In de categorie Speelgoed van het Jaar 12 t/m 17 jaar waren genomineerd De Crew van 999Games en Black Stories Uni Edition. En de winnaar is:

Lees hier onze review over Black Stories Uni Edition

Dit zijn de winnaars verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020. Staan ze al bij jullie op de verlanglijstjes?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.