Het Béste Speelgoed van Nederland 2020

Het Béste Speelgoed van Nederland 2020

Wil jij alles weten over de nieuwe verkiezing ‘Het Béste Speelgoed van Nederland’ 2020? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws, het genomineerde speelgoed en natuurlijk van de uitslag van de verkiezing.

Het laatste nieuws

Alles over de verkiezing ‘Het Béste Speelgoed van Nederland’ 2020

 Huh, een verkiezing over het beste speelgoed van Nederland? Jazeker! Deze verkiezing wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd en wij vertellen je alles wat je moet weten over deze nieuwe verkiezing! Lees verder >>

Verkiezing Het Beste Speelgoed van Nederland 2020

Het Béste Speelgoed van Nederland 2020 - de nominaties

Ben je benieuwd naar de nominaties van de verkiezing ‘Het Béste Speelgoed van Nederland’ 2020? Wij hebben ze per leeftijdscategorie voor je op een rij gezet. Lees je mee?

Nog even geduld!  Wij zijn even nieuwsgierig als jij, maar de nominaties zijn nog niet bekend. Zodra wij meer weten over het genomineerde speelgoed plaatsen wij het direct op deze pagina.

Het Béste Speelgoed van Nederland - de winnaars

De spanning stijgt! Welk speelgoed sleept de titel ‘Het Béste Speelgoed van Nederland’ in de wacht? Welk speelgoed wordt de winnaar van de allereerste editie van deze verkiezing? Je leest het hier!

Oké, je leest het echt hier, maar nu nog niet! Ook wij moeten gewoon wachten tot 16 oktober 2020. Dan worden de winnaars bekend gemaakt. Dus nog even geduld!

Over de verkiezing

Waarom deze verkiezing?

Speelgoed kopen klinkt makkelijker dan gedaan. Want welk speelgoed is geschikt voor welk kindje? Met deze vraag probeert de organisatie van de verkiezing ‘Het Béste Speelgoed van Nederland’ je te helpen. Welk speelgoed is volgens de kinderen en vakjury verantwoord, veilig en kwalitatief goed? Als deze vragen alvast worden beantwoord scheelt dat natuurlijk tijdens de zoektocht naar het cadeau voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. Ideaal, toch?

Hoe werkt de verkiezing?

De ‘Het Béste Speelgoed van Nederland’ 2020 verkiezing werkt heel simpel. Speelgoedmakers kunnen speelgoed aanmelden voor de verkiezing. Vervolgens wordt dit speelgoed (60 stuks) getest door kinderen op diverse basisscholen uit heel Nederland. Hieruit komen de nominaties voor de verkiezing. Tot slot is het wachten tot 16 oktober 2020, de dag waarop de vakjury (bestaande uit experts uit de speelgoedbranche) de winnaars bekend gaat maken.