Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels Verlopen winacties

Woord Patience

Woord Patience 3 maart 20219 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Woord Patience

In het spel Woord Patience draait alles om woorden! Wie ziet de beste lettercombinaties? Vandaag vertellen we je alles over dit spel van Just Games!

Woord Patience

Het klassieke patiencespel bestaat al honderden jaren en in vele variaties. Alleen een patiencespel met letters en kleurvariaties bestond nog niet. Woord Patience bracht daar verandering in en is daardoor een instant klassieker geworden. En het leuke is dat je het nu met meerdere spelers tegelijk kunt spelen. Je speelt dit spel met maximaal 4 spelers.

Woord Patience

Woord Patience gebruikt 52 kaarten: 25 met rode letters, 25 met zwarte letters en 2 joker kaarten die gebruikt mogen worden voor elke letter in elke kleur. Je begint het spel net als bij het normale patience. Heb je de zeven stapeltjes liggen? Dan kun je aan de slag!

Het doel is om verticale rijtjes met letters te maken, die samen een woord vormen. Je moet altijd een zwarte kaart afwisselen met een rode. Ook mag je nooit een woord hebben liggen dat nog niet af is.

Meer woordspelletjes? Ken je Woordbluf al?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

9 comments

  1. De letter-variant kende ik helemaal niet. Leuk dat je deze met meerdere personen kan spelen, want wij zijn dol op spelletjes. Ik volg op Bloglovin (loved) op FB ben ik niet actief.

  2. Ik ben een spelletjes oma, wat nu helaas niet kan.
    Maar als alles weer veilig is, zou ik dit spel graag spelen met mijn oudste kleinkinderen.
    Ik heb geen facebook om privéredenen, maar volg bloglovin en zou graag meedoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.