Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Verlopen winacties

Winnen – Nijntje Stoelendans (GESLOTEN)

Winnen – Nijntje Stoelendans (GESLOTEN) 6 maart 201812 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Nijntje Stoelendans

Vandaag de tweede dag van onze winweek. Vandaag maak je kans op een leuke Nijntje prijs: Nijntje Stoelendans!

Win het spel Nijntje Stoelendans

Nijntje Stoelendans is een vrolijk en leerzaam dansspel. Met in de hoofdrol uiteraard niemand minder dan Nijntje. Je kunt de regels volgen die bij de leeftijd van jouw kindje past. Pak een dansopdracht. Druk op de knop van de muziekdoos en de muziek gaat spelen. Dans nu op de danscirkel totdat de muziek stopt. Draai de danscirkel om waar je op staat. Wat zie je op het plaatje? Het spel was genomineerd voor de prijs ‘Speelgoed van het jaar 2015’. De jury was toen erg enthousiast en noemde het een compact spel dat een kindje alleen kan spelen of samen met een volwassene.

Dit is een echt samenspeelspel, zonder winnaars of verliezers. Het gaat hier om een dansspel dat jonge kinderen uitdaagt te bewegen, te lopen goed te luisteren naar de speeldoos en op tijd stil te staan in de danscirkel. Nu hebben deze kleintjes een overmaat aan beweegdrang, dus niet het bewegen is moeilijk, maar het – op tijd – stil moeten staan op de danscirkel.

Het spel is geschikt voor kinderen van 1 – 4 jaar. En zoals gezegd kun je het dus helemaal aanpassen op de leeftijd van jouw kind(eren). Voor de allerkleinsten gebruik je alleen de muziekdoos. Bij druk op de knop gaat iedereen dansen en zodra de muziek stopt, moet iedereen stil staan. Voor de wat grotere kinderen zijn er speciale danskaarten die aangeven op welke manier je moet dansen (bijvoorbeeld als een aap of olifant) en kun je punten winnen door zo snel mogelijk op een bepaalde plek te staan als de muziek ophoudt.

Het spel is hartstikke leuk om met kinderen en volwassenen samen te doen. Grappig om te zien hoe moeilijk een kind het vindt om maar eventjes stil te staan. Gelet op de jonge leeftijd zal het de kinderen soms wel wat moeite kosten om zich aan de “regels” van het spel te houden, maar het gaat tenslotte toch om de lol die je samen aan dit spel beleeft?

Hoe doe je mee?

Het is heel simpel!

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs.

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaars van de winweek worden op zaterdag 17 maart 2018 bekend gemaakt.

Ps. Heb je onze andere winacties al gezien? Klik hier voor alle winacties!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

12 comments

 1. Leuk om met de kleindochtess te doen. Zijn hier elke week 2 dagen en nachten. Opa en oma doen graag leuke soelketjes met ze

 2. Leuk voor mijn jongste kleindochters.
  Graag doe ik mee, maar heb alleen geen Social Media.
  Hoop mee te mogen doen.

 3. Wat super leuk!!!Ik doe heel graag mee voor ons dochtertje Ylva en haar nichtjes Soraya en Quinty die elke week komen te spelen????????????

 4. Wat een leuk Nijntje spel, daar maak ik graag kans op! Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie, op bericht gereageerd, geliked en gedeeld), Twitter (@Glambertgirl77) en Instagram (Truusje26).

 5. Nijntje is bij mijn dochtertje echt favoriet, vooral verstoppertje met Nijntje. Dit spel zal het ongetwijfeld ook goed gaan doen, daarom loot ik graag mee!
  Volg op Bloglovin (loved/saved) en gedeeld op G+.

 6. Leuk voor Marie-Julie want Nijntje vind ze super leuk ze vind nijntje de film al super leuk en de nijntje stoelendans gat zij ook heel leuk vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.