Reviews Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed van het Jaar 2019

Review | VTech Turbo Force Racers – Super Racetrack Set

Review | VTech Turbo Force Racers – Super Racetrack Set 4 oktober 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Turbo Force Racers

Wat is er nou toffer dan een hele coole racebaan?! Niet veel toch? Onlangs kregen we de mogelijkheid om de VTech Turbo Force Racers – Super Racetrack Set te testen. En dat was een groot succes!

VTech Turbo Force Racers – Super Racetrack Set

De Super Racetrack Set hoort dus bij de Turbo Force Racers van VTech. En het is dus een prachtige racebaan. Eigenlijk zijn het allemaal losse stukken waar je in totaal vier verschillende combinaties mee kunt maken. Je kunt stuntbanen bouwen of racebanen.

Bijgeleverd krijg je een polsband met een autootje. Je laadt het autootje op door deze op de polsband te plaatsen. Zoals je op de foto ziet, zit er een touchpad aan die polsband. Daarmee bestuur je de auto. Als je je arm schudt, activeer je de turbo van de auto. Druk op de knop en jouw autootje gaat er heel snel vandoor! En weet je wie de stem van dit toffe speelgoed heeft ingesproken? Vlogger Furtjuh!

Bij de baan wordt één polsband met auto geleverd. Het is mogelijk om polsbanden met autootjes bij te kopen. Je kunt dan dus samen racen.

Speelgoed van het Jaar 2019

De VTech Turbo Force Racers – Super Racetrack Set is genomineerd voor de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2019 in de categorie 6 en 7 jaar, samen met bijvoorbeeld de Blazelets Style Studio en het spel Lynx.

De Turbo Force Racetrack is een racebaan met enkele loopings en een soort wissel met één race-auto die vanaf een polsband bestuurd kan worden. Leuk speelplezier voor kinderen die van racen en snelle auto’s houden. Het leukst is om samen met een vriendje te spelen, maar dan moet er wel een extra auto en polsband meegebracht of aangeschaft worden.

Ontwikkelingspsycholoog

Wat vinden wij van de VTech Turbo Force Racers – Super Racetrack Set?

Het spreekt denk ik voor zich: maar dit is echt een schot in de roos. We wilden al geruime tijd een racebaan voor de kids aanschaffen en deze baan van Turbo Force Racers was dan ook zeer welkom toen we deze kregen bij de aftrap van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2019. Ons zoontje is zelden zo blij geweest met een cadeau en het liefst had hij de baan op de terugweg in de auto nog in elkaar geprobeerd te zetten.

Eenmaal thuis was het dan ook feest. Spencer is 4,5 en kan het autootje prima zelf bedienen met de polsband. Omdat hij nog hele dunne polsen heeft, blijft die nog niet goed om zijn polsje zitten. Maar dat maakt niets uit, hij houdt de bediening gewoon in zijn handen en bestuurt het autootje op die manier. En dat gaat prima! Hij vindt de racebaan fantastisch en is er al weken zoet mee.

De Turbo Force Racers baan is erg mooi en stevig. Het is leuk dat je verschillende banen ervan kunt maken. Op die manier blijft het speelgoed boeien.

VTech Turbo Force Racers Super Racetrack Set - Racebaan

49.99
8.8

Kwaliteit

9.5/10

Prijs

8.0/10

Speelplezier

9.0/10

Pros

  • Meerdere opties mogelijk

Cons

  • Een polsband en auto erbij kopen kost 25 euro

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.