Crayola Knutselen en Educatief Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Silly Scents Sticker Maker

Silly Scents Sticker Maker 26 januari 2020Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Silly Scents Sticker Maker Crayola

Het lag hier al een tijdje in de kast: de Silly Scents Sticker Maker van Crayola. En wat in de kast hier wordt hier uiteraard ook getest om jullie er meer over te kunnen vertellen. Met deze set maak je niet alleen stickers, ze ruiken ook nog eens lekker!

Wat is de Silly Scents Sticker Maker?

Met de Silly Scents Sticker Maker transformeer je jouw foto’s en tekeningen in geurende stickers! Dit doe je door je eigen creativiteit de vrije loop te geven of je kunt de bijgeleverde afbeeldingen inkleuren. Voor ieder wat wils! Het maken van de stickers is heel eenvoudig.

Silly Scents Sticker Maker Crayola

De inhoud

De Silly Scents Sticker Maker bevat uiteraard de Sticker Maker, maar daarnaast ook 10 voorgedrukte stickervellen, 10 blanco stickervellen en 6 geurende kleurstiften en 3 geurstiften!

De inhoud

Hoe werkt de Silly Scents Sticker Maker?

Voordat je een sticker kunt maken met de Silly Scents Sticker Maker is het de bedoeling dat je eerst één van de bijgeleverde afbeeldingen inkleurt of zelf een ontwerp maakt. Fenna koos ervoor om een ijsje in te kleuren.

Kies een plaatje!

Het kleuren kan met de 6 geurende kleurstiften en je kan nog extra geur toevoegen met de geurstiften. Zo zie je hieronder aardbei (rood), blauwe bes (blauw) en banaan (doorzichtig). En dit is slecht een kleine greep uit de bijgeleverde geuren!

Silly Scents Sticker Maker stiften

Fenna kleurde met oranje, groen, geel en blauw en besloot er ook nog met de bananen geur overheen te gaan!

Kleur de sticker

Toen was het ruiken geblazen, want ruik je eigenlijk wel wat erop de stift staat? En dat ruik je zeker! Door kleurencombinaties te maken is het af en toe wat lastiger te ruiken, maar gebruik je bijvoorbeeld alleen aardbei, dan ruik je overduidelijk een aardbeien geur.

Even ruiken!

Heb je eenmaal een ontwerp klaar? Dan is het tijd om de Silly Scents Sticker Maker van Crayola erbij te pakken! Met dit apparaatje maak je in een aantal simpele stappen de stickers!

Stap 1. Plaats een stickervel en de afbeelding op de Sticker Maker

Silly Scents Sticker Maker

Plaats een stickervel met de stippeltjes naar boven op de Sticker Maker. En leg daar vervolgens het ontwerp op. Sla de gele flap over het geheel en pak het groene ‘handvat’.

Klaar om te gaan stickeren

Stap 2. Maak de sticker!

Silly Scents Sticker Maker

Met het groene ‘handvat’ schuif je minimaal 5x over de sticker heen om ervoor te zorgen dat de sticker gaat plakken!

Stap 3. Pak de sticker en plak hem op!

De sticker

Na het schuiven zie je dat op de achterkant van het ontwerp groene bolletjes zijn verschenen. Dit zorgt ervoor dat de sticker gaat plakken. Het is nu dus tijd om deze op te plakken!

Silly Scents Sticker Maker Crayola

Je plakt de stickers heel eenvoudig op papier maar kunt er ook voor kiezen om ze bijvoorbeeld op een broodtrommel te plakken. Zo versier je wat jij wil, waarmee jij wil!

Wat vinden wij ervan?

Hier valt de Silly Scents Sticker Maker van Crayola goed in de smaak! Dit komt uiteraard door het maken van de stickers die overal en nergens opgeplakt werden, maar dat niet alleen. Er werd een spelletje van gemaakt of Jamie (de broer van Fenna) kon raden met welke geur zij had gekleurd!

De eerste sticker

Ook leuk om te lezen: Washimals van Crayola

Het nadeel van de set is dat de stickervellen opraken, waardoor je na een tijdje geen stickers meer kunt maken. Gelukkig gaan de stiften wel veel langer mee en die kunnen natuurlijk ook gewoon gebruikt worden in bijvoorbeeld een kleurboek. Wat ons betreft is de Sticker Maker alsnog een aanrader! Het lastige is alleen dat de Sticker Maker online heel moeilijk te vinden is, maar af en toe ligt hij nog wel in de winkels!

Aan de andere kant kwamen we online wel nog verschillende andere leuke items van Crayola tegen zoals bijvoorbeeld de Crayola Silly Scents Geur- en kleurset waarmee je ook kan kleuren met heerlijke geuren. Je hebt de stiften ook nog met een dunne punt: Crayola Silly Scents 10 Geurstiften dunne punt en je hebt zelfs verf! Naar de Crayola Silly Scent 6 Potjes Geurverf zijn wij nu wel heel benieuwd!

Hebben jullie al kleur- en geurproducten van Crayola in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.