Dagje uit Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Televisie & film

Robocar Poli een reddingsactie in de woestijn

Robocar Poli een reddingsactie in de woestijn 27 augustus 20236 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Robocar Poli een reddingsactie in de woestijn

Een stad midden in een uitgestrekte woestijn, Sandville, zit vol avontuur en spanning. Wie anders dan Robocar Poli en zijn vrienden om de dag te redden? Ja, je leest het goed! Het favoriete robot-reddingsteam van jouw kindje(s) dat in auto’s kan veranderen is terug, en dit keer met een gloednieuw bioscoopavontuur: Robocar Poli een reddingsactie in de woestijn. En wij geven leuke prijzenpakketten weg!

Nieuwe uitdagingen in de woestijn van Sandville

Het lijkt erop dat geen enkele omgeving te uitdagend is voor Robocar Poli. Na jarenlang de veiligheid van hun eigen stad te hebben gewaarborgd, bevinden Poli en zijn team zich nu in een heel ander landschap: de onberekenbare woestijn.

Ontmoet het woestijnteam: Sandy, Keaton en Droney

Sandville, omgeven door zandduinen en rotsformaties, biedt een nieuwe reeks uitdagingen voor ons geliefde team. Sandy, de betrouwbare leider met een hart zo groot als de uitgestrekte zandduinen, staat voorop. Keaton, die de taak op zich neemt om mobiele bases mee te slepen, en Droney, die de lucht doorkruist, zorgen ervoor dat geen enkele hoek van de woestijn ongezien blijft.

Vertrouwde stemmen, maar een nieuw avontuur

Robocar Poli – Een reddingsactie in de woestijn belooft een rit te worden die bol staat van avontuur, opwinding en hartverwarmende momenten. Met de stemmencast van de televisieserie, zoals Hein Gerrits en Cystine Carreon, wordt elk moment in de film levendig en herkenbaar.

Onder de bekwame regie van Lee Dong-Woo is de film een weer een feestje. Dus als je op zoek bent naar een film die zowel educatief als vermakelijk is voor je kleintje(s), zet dan 6 september in je agenda! En maak deel uit te maken van dit spannende nieuwe hoofdstuk in de wereld van Robocar Poli!

Ook leuk om te lezen: Robocar Poli – Op avontuur in de stad

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.