Verlopen winacties

Winnen – (2x) van Rikkie de Ooievaar DVD (GESLOTEN)

Winnen – (2x) van Rikkie de Ooievaar DVD (GESLOTEN) 25 juli 20183 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Rikkie de Ooievaar

We hebben weer een hele leuke, nieuwe winactie voor jullie! We mogen namelijk maar liefst 2x een DVD weggeven van de film Rikkie de Ooievaar. De animatiefilm is deze maand op DVD en On Demand verschenen.

Rikkie de Ooievaar

Rikkie is eigenlijk een mus, maar hij is van jongs af aan opgevoed door ooievaars. Zodoende denkt hij dat hij er zelf ook een is. Op een dag hoort hij de waarheid en kort daarna begint zijn familie zonder hem aan de trektocht naar Afrika. Maar Rikkie is eigenwijs: hij reist de anderen achterna, om te bewijzen dat hij toch echt een ooievaar is. Onderweg sluit hij vriendschap met Olga, een nogal groot dwerguiltje, en Kiki, een vrolijke parkiet met hoogtevrees. Samen reizen de drie verder naar het zuiden. Onderweg krijgen ze te maken met boze vleermuizen, elektronische postduiven, maffiakraaien en een dodelijke honingdas. De vraag is wanneer Rikkie eindelijk zal inzien dat hij geen piepklein ooievaartje is maar een machtige mus.

Rikkie de Ooievaar

Kinderen leren dat je vooral jezelf moet zijn en die boodschap weet de film op een geslaagde niet te belerende wijze over te brengen. – Cinemagazine

Bekende stemmen

Matheu Hinzen heeft de stem van de kleine Rikkie ingesproken. Georgina Verbaan is de te grote dwerguil en Patrick Martens is de disco dansende parkiet Kiki. De film is overigens niet alleen op DVD te bewonderen, maar op veel plaatsen in Nederland ook nog steeds in de bioscoop.

De film duurt 85 minuten en is Nederlands gesproken. De DVD kost 9.99. Wordt aangeraden vanaf 6 jaar en ouder.

Rikkie de Ooievaar

Winnen!

En het leuke is: we mogen dus ook een maar liefst 2 DVD’s weggeven! En meedoen is heel erg simpel! Wil jij ook zo’n leuke DVD? Lees snel verder.

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs.

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar wordt woensdag 1 augustus bekendgemaakt.

Gefeliciteerd Peggy Meessen & Rianne Voss. Jullie winnen beide een DVD van Rikkie de Ooievaar! Sturen jullie ons een bericht met jullie adresgegevens?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

3 comments

  1. Ik maak graag kans op deze toffe prijs! Ideaal voor onderweg straks op vakantie, een leuke nieuwe dvd maakt de autorit vast veel gezelliger?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.