Boeken, School en Vrije tijd Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels

Quiboba taalspellen

Quiboba taalspellen 22 juli 201918 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Taalspellen van Quiboba

Spelenderwijs een vreemde taal leren kan met de Quiboba taalspellen! Engels, Duits, Spaans of Frans leren? Lees dan snel verder en kom meer te weten over de Quiboba taalspellen.

Quiboba taalspellen

Vaak maken kinderen op de middelbare school voor het eerst kennis met vreemde talen. Nu de zomervakantie is begonnen is het voor kinderen een mooi moment om alvast spelenderwijs kennis te maken met deze vreemde talen. En daar zijn de Quiboba taalspellen heel handig voor! Spelenderwijs leren kinderen alvast de basiskennis en bouwen ze een kleine voorsprong op.

Quiboba taalspellen

Waarom de Quiboba taalspellen?

Het blijven oefenen en herhalen van een vreemde taal is nodig om de juiste basiskennis op te bouwen. En de taalspellen van Quiboba laten kinderen dit spelenderwijs leren. Dit is dus ideaal voor kinderen die na de vakantie naar de brugklas gaan en het fijn vinden om alvast te oefenen. Maar ook kinderen die de vreemde talen lastig onder de knie krijgen kunnen zo op een leuke manier oefenen.

De spellen: Engels, Duits, Spaans en Frans

Met de Quiboba taalspellen kunnen kinderen vier verschillende talen leren: Engels, Duits, Spaans of Frans. Elk taalspel bevat 72 kaarten in de vreemde taal en deze kaarten zijn verdeeld in vier groepen. Je leert over de werkenwoorden, maanden, dagen en jaargetijden, de cijfers en basiswoorden. Elk kaartje bevat een woord met een voorbeeldzin. Op deze manier pas je direct het woord toe en vergroot je je woordenschat. Elk taalspel bevat meer dan 1000 verschillende woorden.

Taalspellen van Quiboba

Podcast – leer de taal spreken

Alle Quiboba taalspellen bevatten een podcast waarin je de juiste uitspraak van de (werk)woorden hoort. Zo leer je met Quiboba de talen schrijven, horen en spreken. Leert jouw kind liever door te luisteren naar een taal? Of heeft hij of zij het nodig de woorden op papier te zien? In beide gevallen zit je goed met de taalspellen van Quiboba!

Quiboba taalspellen

Ook leuk om te lezen: Pelle op Reis – zo voorkom je een leesdip in de zomer

Gratis extra’s

Alsof het spel en de podcast nog niet genoeg is krijg je er nog andere extra’s bij wanneer je gebruik maakt van de QR-code in het spel. Scan deze code en je krijgt toegang tot uitgebreide spelregels, oefenmaterialen, controlebladen, bewaarbladen, oefenmaterialen om de schrijfwijze te oefenen, puzzels en nog veel meer!

Over Quiboba taalspellen

Angelique Gerretsen is het brein achter de Quiboba taalspellen. Vanuit haar passie om het leren van vreemde talen voor kinderen te vergemakkelijken is Quiboba ontstaan. Per taal zijn er drie verschillende spellen verkrijgbaar. Je kunt ze per stuk kopen of in een voordeelpakket, bekijk voor de actuele prijzen de website www.quiboba.nl!

Quiboba
Hebben jullie al Quiboba taalspellen in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

18 comments

  1. Onze 2 dochters gaan na de zomervakantie naar de brugklas. Ik maak graag kans op Engels voor mijn meiden en voor mezelf om het weer een beetje op te halen! ??

  2. Ik zou heel graag de Duitse versie willen winnen. Leuk om het nieuwe schooljaar met een spel te laten beginnen.

  3. Superleuk, grote taalfanaat hier (en gezegend met een talenknobbel gelukkig) heb dan ook meegedaan op Facebook en alle extra kansen voor zover ik die nog niet had ook aangemeld. Nu maar duimen!

  4. Ik doe graag mee voor Spaans voor mijn neefje en nichtje. Ik doe met hun mee want ik wil ook graag Spaans leren ??

  5. Mijn twee tiener dochter besloten even terug om in hun vrije tijd Spaans te leren,
    met dit spel erbij zou dat nog net iets leuker zijn!

  6. Wat een leuke spellen zeg, graag doe ik mee voor de engelse versie. Mijn kinderen zitten in groep 4 en groep 6 na de zomervakantie en vragen nu al steeds wat is dit in het Engels. Ze zijn heel nieuwsgierig en om dit te blijven stimuleren is het spelenderwijs nog leuker om aan te leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.