Poppen en Knuffels Reviews Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Televisie & film Trends

Poopsie Dancing Unicorn | Haal het YouTube-fenomeen in thuis

Poopsie Dancing Unicorn | Haal het YouTube-fenomeen in thuis 4 november 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Poopsie Dancing Unicorn

Kennen jullie de Poopsie Dancing Unicorn al? Dit fenomeen kende ik tot voor kort nog niet, tot onze dochter Jasmijn (3,5) een liedje op YouTube tegenkwam. Hierbij zie je dansende ‘Poopsie Unicorns’ in een muziekvideo. En dit liedje is compleet viral gegaan. Je kunt nu ook jouw eigen Poopsie Dancing Unicorn thuis hebben. Wij kregen er eentje opgestuurd en sindsdien danst Jasmijn non-stop door de woonkamer.

Poopsie Dancing Unicorn

Waarschijnlijk kennen jullie de Poopsie Slime Surprise-lijn van MGA Entertainment van de vele slijmproducten die hiervan zijn uitgebracht. Wij hebben hier onder meer de Slime Smash van getest eerder. Deze producten zijn al jarenlang een enorme rage. De Poopsie Dancing Unicorn is nu alleen een nieuwe carrière begonnen! Namelijk die van popster. Sinds de videoclip van de Poopsie Dancing Unicorn is uitgebracht, is het liedje maar liefst meer dan 17 (!!!) miljoen keer bekeken op YouTube. Een meesterlijke zet natuurlijk van MGA Entertainment om al deze fans de mogelijkheid te geven ook een eigen dansende eenhoorn thuis te laten hebben.

Wat kan de eenhoorn allemaal?

De Poopsie Dancing Unicorn zingt en danst als je op haar buik drukt. Ze beweegt haar voeten, danst in het rond en maakt grappige bewegingen. De eenhoorn is volledig ondergedompeld in glitter, het haar kan worden gekamd met bijpassende borstel en ze komt uiteraard met een geheel passend outfit en een geheel eigen persoonlijkheid. Elke verpakking bevat een pop en een wolkenhaarborstel. Batterijen zijn inbegrepen.

Poopsie Dancing Unicorn

Wat vinden wij van de pop?

Dit kon natuurlijk niet misgaan, want onze dochter is helemaal gek van zingen, dansen én van eenhoorns. Ik heb dan ook zelden zo’n enthousiaste reactie gezien toen een stuk speelgoed tevoorschijn kwam. De eenhoorn wordt aangeraden voor kinderen van 5 jaar en ouder, maar Jasmijn wordt in februari pas 4 en ze kan er prima mee omgaan.

Poopsie Dancing Unicorn

Ze is al dagen zoet met de Poopsie Dancing Unicorn. Ze danst continu naast haar en doet haar pasjes na. Ook neemt ze de eenhoorn mee naar bed. Dit kan ik overigens niet aanraden, je schrikt je kapot als je opeens midden in de nacht het liedje voorbij hoort komen 😉 De eenhoorn is erg stevig en kan wel tegen een stootje. Het is een mooi stuk speelgoed. Zelf had ik voor de vrij hoge adviesprijs (52,99) verwacht dat ze iets meer kon dan alleen het liedje zingen. Ik had graag wat zinnetjes of andere opties gehad. Maar dat maakt Jasmijn echt helemaal niets uit. Zij kan het liedje oneindig vaak achter elkaar horen en danst haar benen uit haar lijf. Is jouw kleine ook zo’n fan van de videoclip? Dan is het echt een absolute aanrader!!

Poopsie Dancing Unicorn

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.