Dagje uit Games en Elektronica

Pathé Privé Play: het ideale game-uitje voor deze zomervakantie

Pathé Privé Play: het ideale game-uitje voor deze zomervakantie 11 augustus 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Pathé Privé Play

Pathé Arnhem introduceert het ideale game-uitje voor deze zomervakantie: Pathé Privé Play. Tijdens de zomervakantie kunnen gamers hun favoriete games spelen op het witte doek, samen met vrienden en vriendinnen. Hiermee geeft de bioscoopketen gameliefhebbers vanaf vandaag tot 6 september de mogelijkheid om met maximaal zestien personen hun favoriete games te spelen in een volledige bioscoopzaal.

Pathé Privé Play

Pathé Privé Play kan in eerste instantie alleen worden geboekt bij Pathé Arnhem. Is het een succes? Dan komt Pathé Privé Play wellicht ook in andere vestigingen.

”De situatie die door het coronavirus is ontstaan heeft ervoor gezorgd dat mensen meer tijd met games doorbrengen dan ooit tevoren. Zij hebben behoefte aan entertainment, maar tegelijkertijd aan interactie en sociaal contact. Met Pathé Privé Play brengen wij deze behoeften samen in een unieke ervaring die zowel fantastisch is voor de speler als voor de toeschouwer. Natuurlijk houden wij ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM en zorgen wij er met onze maatregelen voor dat er geen enkel moment een onveilig gevoel kan ontstaan, binnen of buiten de zaal.” 

Casper Krijgsman, Manager Theatre a.i. Pathé Arnhem
Pathé Privé Play

Hoe werkt het?

In Pathé Arnhem kunnen spelers waar voor 180 euro met maximaal zestien personen op kunnen gaan in hun favoriete games. Zij zijn niet gebonden aan een specifieke console en hebben de vrijheid om twee uur lang (dagelijks tussen 10:00 uur en 12:00 uur) met hun eigen console en opgeslagen gamebibliotheek aan de slag te gaan. De bioscoop raadt aan om vooraf te checken of je console up-to-date is. Check ook of de games geüpdatet zijn! Er is een goede internetverbinding in de zaal.

Reserveren?

Wil je zelf genieten van Pathé Privé Play? Reserveren is nu mogelijk! Stuur – minimaal vier dagen van tevoren –  een mail naar arnhem@pathe.nl om de ideale game-ochtend vast te leggen. Een arrangement is niet te boeken in combinatie met andere kortingen en/of acties. De minimumleeftijd hangt af van de game die wordt gespeeld. Hierin is de PEGI-classificatie bindend. Kinderen tot en met 14 jaar dienen een begeleider mee te brengen.

Nog een ander dagje uit? Ben je al in het Official F1 Racing Centre geweest?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.