Games en Elektronica Reviews

Ontdek het boerenleven in Farmer’s Dynasty

Ontdek het boerenleven in Farmer’s Dynasty 21 augustus 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Farmer's Dynasty (1)

In het spel Farmer’s Dynasty kun je ontdekken hoe het is om een echte boer te worden. Dus droom jij al jaren over een leven op de boerderij? Wellicht is dit spel dan wat voor jou. Het is beschikbaar op de Xbox One en PlayStation(R)4 en Nintendo Switch. Wij hebben het spel gekregen voor de Switch en vandaag delen we onze ervaringen met je.

Farmer’s Dynasty

Begin met eenvoudig gereedschap en geniet van een steeds diepere ervaring waarin je onder andere kunt bouwen, repareren en oogsten. Verbeter je opbrengst door nieuwe landbouwfaciliteiten als kassen en silo’s aan te schaffen. Zo kun je spelenderwijs proberen één van de beste boeren van het dorp te worden.

Farmer's Dynasty (1)

Sociale aspecten spelen ook een belangrijke rol in deze game. Aan het eind van je werkdag kun je namelijk deelnemen aan de evenementen in het dorp om te ontspannen en je sociale leven te ontwikkelen. Maak kennis met je buren en breng tijd met ze door. Deze interacties kunnen zelfs leiden tot een romantische relatie en je eigen gezinnetje op het platteland.

Wat vond ik van het spel?

Ik ben gek op gamen en dit soort spellen zijn helemaal mijn ding. Helaas vond ik Farmer’s Dynasty nogal tegenvallen. In het begin van de verhaallijn moet je met eenvoudig gereedschap van alles maken. Dat is op zich prima. Maar je moet echt zoveel maken en dat stapje voor stapje doen. Dat kost zonder te overdrijven uren. Eigenlijk wilde ik toen al afhaken, maar ik heb doorgezet. Daarna wordt het spel wel leuker en biedt het meer mogelijkheden. Je kunt praten met buurtbewoners en flink aan het werk op de boerderij. Toch is er nog iets wat mij tegenstaat aan dit spel: de graphics. Die zijn echt niet best. Heel erg jammer, want in de basis is het een leuk spel en een goed idee. Het is jammer dat het in de uitvoering, wat mij betreft, mis is gegaan.

Farmer’s Dynasty is een vrij prijzig spel. Voor dat geld zijn er veel mooiere en uitdagendere spellen te krijgen. Jammer!

Farmer's Dynasty (1)

Zoek je een soortgelijk spel voor de Switch? Ken je Boerderijleven al?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.