Baby en Peuter Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Spellen en Puzzels

My First van SmartMax | Voor de kleintjes

My First van SmartMax | Voor de kleintjes 26 april 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

My First SmartMax

Maak kennis met de wereld van SmartMax: kleurrijk en veilig magnetisch constructiespeelgoed voor jonge kinderen. Met de My First lijn kunnen kinderen vanaf 1 jaar de magie van magnetisme verkennen en ontdekken. De extra grote onderdelen helpen hen om dit op een veilige manier te doen. Vandaag vertellen we je over deze nieuwe producten!

My First People

De SmartMax producten omvatten basissets met veel onderdelen om mee te beginnen. Maar ook met voertuigen en themasets die ook allemaal compatibel met elkaar zijn. Dit voorjaar gaat SmartMax van start met de My First People set. Maak een kok, een bouwer, een tuinier, brandweerlid of mix en match juist alle leuke gezichtjes met de verschillende hoeden en rompen om de grappigste looks te creëren. Inhoud: 4 ballen, 4 rompen, 4 hoeden. Geschikt voor kinderen van één jaar en ouder.

My First SmartMax

My First Pirates

Gooi de trossen los voor een echt piratenfeest met de My First Pirates set. Wiebel mee aan dek van het piratenschip of ga op schattenjacht op een verlaten eiland. Alles is mogelijk met de metalen speeldoos die ook dubbelt als speelterrein en als opbergdoos voor alle onderdelen. Deze sets kunnen gecombineerd worden met alle andere SmartMax sets. Geschikt voor kinderen van 18 maanden en ouder. Inhoud: 1 metalen opbergcontainer met deksel, 2 ballen, 2 rompen, 2 hoeden, 1 flexibele bar, 1 bloem, 1 vlag.

Meer SmartMax? Lees hier onze review van My First Farm Animals.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.