Boeken, School en Vrije tijd Bouw en Constructie Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

LEGO® BOOKS series | Nieuwe boeken

LEGO® BOOKS series | Nieuwe boeken 24 mei 2022Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

LEGO® BOOKS - LEGO leesboeken

Is jouw kindje helemaal gek van bouwen met LEGO? Dan zijn de boeken uit de LEGO BOOKS serie ongetwijfeld iets voor jullie. De beste LEGO (fictie) verhalen voor kinderen, boordevol hun favoriete LEGO helden, maken lezen een heus avontuur!

LEGO® BOOKS

Ga mee op avontuur en beleef de leukste avonturen met de populaire LEGO helden. Het kan zodra je de nieuwste boeken uit de LEGO BOOKS serie in huis haalt. De boeken zijn geschikt voor jong en oud door de onderverdeling van de volgende series:

  • Leren lezen met LEGO (vanaf 6 jaar)
  • Makkelijk lezen met LEGO (vanaf 8 jaar)
  • Lekker lezen met LEGO (vanaf 9 jaar)

Leren lezen met LEGO

Kinderen kunnen leren lezen met de enige echte LEGO AVI-boekjes. Deze boekjes zijn geschikt voor beginnende lezers vanaf 6 jaar. Er zijn al diverse boekjes te koop in deze serie, maar we gaan het natuurlijk hebben over het nieuwste boek: LEGO NINJAGO – In de aanval! (niveau M4).

LEGO NINJAGO - In de aanval! (niveau M4)

LEGO NINJAGO – in de aanval

Samen met zijn vader speelt Kai een spel. Ze brengen al dagen op de bank door. Meester Wu vind het genoeg en wil dat ze naar buiten gaan om hun krachten te oefenen. Kai en zijn vader luisteren alleen niet naar hem. Maar dan breekt er plots een bende boven in. Komen Kai en Ray nu wel van de bank af? Je leest het in het nieuwste AVI-boekje LEGO Ninjago – in de aanval!

Makkelijk lezen met LEGO

Voor de kinderen die al beter kunnen lezen is er de serie makkelijk lezen met LEGO. Deze serie is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar oud en bevat ook al meerdere boeken. Benieuwd naar het nieuwste boek? Lees dan snel verder en leer meer over LEGO Jurassic World – Geweldig gegrom.

LEGO Jurassic World - Geweldig gegrom

LEGO Jurassic World – Geweldig gegrom

Beleef samen met Claire, Vic en Owen de meest spannende avonturen. Ga op zoek naar ontsnapte baby dino’s en ontdek of er een dag lang geen ongelukken kunnen gebeuren. Heb je meer zin in een nachtwandeling met Claire en Owen? Wees dan niet bang voor een onverwachte bezoeker. Wie in Jurassic World werkt verveelt zich geen moment, je leest het in LEGO Jurassic World – Geweldig gegrom.

Lekker lezen met LEGO

Lekker lezen met LEGO bevat de gaafste avonturen om heerlijk in te duiken. Deze serie is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar oud. LEGO NINJAGO – Spinjitzu Brothers – De doolhof van de sfinx is het nieuwste boek in deze reeks. Lees je mee?

LEGO NINJAGO - Spinjitzu Brothers - De doolhof van de sfinx

LEGO NINJAGO Spinjitzu Brothers – De doolhof van de sfinx

Ga mee op missie! De jonge WU en Garmadon zitten gevangen in de piramide van een machtige Sfinx. Er is slechts één uitweg: ze moeten hun weg door de doolhof vinden en terugkeren naar de kamer van de Sfinx. Dit is alleen nog niemand gelukt, lukt het Wu en Garmadon wel? Je leest het in LEGO NINJAGO – Spinjitzu Brothers – De doolhof van de sfinx.

Welk van de nieuwe LEGO leesboeken ga jij in huis halen?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.