Poppen en Knuffels Reviews Trends

L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG Dolls

L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG Dolls 5 maart 202313 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG Dolls

Yes! Er zijn weer nieuwe poppen van L.O.L. Surprise! Deze keer gaat het om de L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG Dolls. En deze veranderen van kleur als ze in aanraking komen met UV-licht. Het gaat om drie nieuwe poppen: Bubblegum DJ, Sunrise en Switches. Wij mochten een pop testen dus lees snel verder!

L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG Dolls

Ondanks dat het hier nog lang geen zomer is, brengen de L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG Dolls alvast wat zonnigheid in huis. Deze poppen veranderen namelijk van kleur en stijl als ze met UV-licht in aanraking komen. De poppen zijn 25 centimeter groot.

Het nieuwe drietal bestaat uit Bubblegum DJ, Sunrise en Switches:

  • Bubblegum DJ: Het mixen van kleurrijke kleding is waar Bubblegum DJ bekend om staat en haar favoriete kleuren zijn bovendien terug te vinden in haar flamboyante haarstijl. Haar outfit bestaat onder andere uit trendy beenwarmers en een hartvormige bril.
  • Sunrise: Sunrise springt in het oog door haar kimono, hoge kousen en tie-dye shorts, maar ze is er ook dol op om van outfit te wisselen. Ze probeert anderen te inspireren met haar verschillende looks en haarstijlen.
  • Switches: Als Switches voor de rest van haar leven nog maar één kleur zou mogen gebruiken, dan zou dat pastelroze zijn. Ze weet de buitenwereld altijd te verrassen met haar uitgesproken, gevarieerde looks.

Nieuwe tots

Daarnaast zijn er twaalf nieuwe Tots die je kunt verzamelen. En deze veranderen ook van kleur voor zonlicht! De Tots zijn verpakt in een feestelijke bal die niet alleen leuk is om te uit te pakken, maar ook vol zit met verrassende kledingstukken en accessoires. Bovendien worden alle poppen geleverd met een bijpassende waterfles. Wanneer je hen een slokje verkoelend water geeft, kunnen zij verrassend uit de hoek komen door bijvoorbeeld een traantje te laten of het water speels uit te spugen. Wij hebben deze ook getest, wij kregen onderstaande beauty. Zoals je ziet op de foto is ze van nature blond, maar als je haar in de zon legt dan wordt haar haar roze, zoal s op de rechterfoto bovenop kunt zien.

Onze mening

De L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG Dolls zijn schitterende kleurrijke poppen die gelijk in het oog springen. Het van kleur veranderen is een extra element dat het nóg leuker maakt om met de poppen te spelen. Wij hebben zelf Bubblegum DJ getest. Deze schoonheid heeft leuke knotjes op haar hoofd en prachtig haar in allerlei kleuren. Ook krijg je er een toffe zonnebril bij. Ook zij verandert dus als je haar in het zonlicht houdt. En dit werkt echt! Links zie je haar beenwarmers in de zon en rechts in de schaduw.

Jasmijn (6) vindt de pop fantastisch en is helemaal druk ermee. Het van kleur veranderen vindt ze prachtig. Ze heeft inmiddels al een flinke verzameling L.O.L. poppen verzameld. Ze speelt er erg veel mee en is druk in de weer met de poppen verkleden, hun haren kammen en nog veel meer. Bubblegum DJ is een heel mooie aanvulling op haar verzameling!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

13 comments

  1. Wat zou ik mijn kleindochter Fiene graag verrassen met deze prachtige L.O.L-pop. Ze vind alles van L.O.L sowieso prachtig en speelt er ook echt veel en leuk mee. ¨Zomaar¨ nog zo een mooie pop krijgen zal zeker weten een feestje zijn.

  2. Wauw, ik zou ook van kleur verschieten als ik deze mooie LOL Surprise pop Sunrise won voor mijn kleindochter Noor! Ik maak graag kans!

  3. Met plezuer wil ik maar al te graag een kansje wagen voor mijn kleindochter Lilli die heel graag Met deze prachtige poppen speelt van L.O.L

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.