Informatief & Tips

Heb jij de nieuwe Michael van Gerwen thuis? Lees onze tips!

Heb jij de nieuwe Michael van Gerwen thuis? Lees onze tips! 16 januari 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Is jouw kleine de volgende Michael van Gerwen, Jelle Klaasen of Raymond van Barneveld? En wil je dat een beetje professioneel aanpakken? Of wil je gewoon lekker recreatief darten in de garage? Waar koop je dan de juiste dartborden of pijlen? Wij hebben de juiste tips voor je! Lees snel verder!

One Hundred and Eighty!

Nu kun je natuurlijk het zo gek maken zoals je zelf wilt, dat is bij iedere sport of hobby zo. Maar het wel heel handig als er een groot aanbod is waar je uit kunt kiezen. Dit kan bij de Mcdartshop.nl. Ze hebben daar werkelijk alles wat je je maar kunt wensen, zoals allerlei soorten dartborden voor zowel recreatief als professioneel gebruik. Je kunt er bijvoorbeeld dartborden voor de beginnende darter vinden met ronde bedrading. Maar als je een pro bent, heb je liever een beter dartbord waar je minder bouncers op hebt (pijlen die afketsen).

Daarnaast heb je natuurlijk pijlen nodig. Ook hierbij geldt dat er voor ieder niveau wat wils is. Er zijn goedkope dartpijlen vinden zoals brass darts. Maar ben je een ervaren speler? Dan heb je waarschijnlijk liever tungsten dartpijlen. Bij de Mcdartshop vind je overigens ook allemaal tips zodat je weet waar je op moet letten bij jouw aankopen. Zorg bijvoorbeeld voor pijlen met de juiste grip. En heb je last van zweethanden? Gebruik dan een beetje kalk. Zo houd je droge handen tijdens het spelen. Naast de voor de hand liggende borden en pijlen kun je overwegen om bijvoorbeeld een surround aan te schaffen. Deze zijn bedoeld om de muur te beschermen, mocht er nog wel eens een pijl naast het bord gaan.

En tot slot nog mijn favoriet, en gelijk een goede cadeautip. Je kunt ook jouw eigen dartpijlen samenstellen! Dit kan door de shafts en de flights te laten bedrukken met bijvoorbeeld jouw naam. Hoe cool is dat?

Zijn jullie fervente darters thuis?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.