Asmodee Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Verlopen winacties

Fun Facts | Hilarisch gezelschapsspel

Fun Facts | Hilarisch gezelschapsspel 28 januari 202316 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Fun Facts

Heb je zin in een gezellige avond samen met vrienden of familie? Pak dan het spel Fun Facts! Dat staat garant voor een hilarische avond. Vandaag vertellen we je er alvast van alles over.

Fun Facts

Spelers krijgen allemaal een vraag, bijvoorbeeld: “Hoe lang duurt het perfecte dutje?” Elke speler schrijft in het geheim een antwoord op zijn of haar pijl. Op de andere kant (zichtbaar voor alle spelers) schrijven ze hun voornaam. Nadat alle spelers hun antwoord hebben opgeschreven proberen ze hun antwoorden in oplopende volgorde te leggen, door in te schatten wat hun medespelers hebben geantwoord. Weet je bijvoorbeeld zeker dat oma dol is op dutjes en jijzelf bent hier minder dol op, dan moet je een getal opschrijven dat lager is dan dat van haar. Nadat iedereen zijn pijl in het midden van de tafel heeft geplaatst, worden de pijlen omgedraaid en ieders antwoord onthuld. De antwoorden moeten in oplopende volgorde zijn geplaatst. Elke pijl die niet op de juiste plek ligt, wordt verwijderd. Elke overgebleven pijl staat voor een correct antwoord en levert een overwinningspunt op. Tel na 8 vragen je eindscore om de winnaar van Fun Facts te bepalen.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

16 comments

    1. Ah ik doe heel graag mee. Dit zou een super spelletje zijn voor onder de boom voor de kinderen. Wij houden van spelletjes met de kids, vooral waarin je weet dat het spel spannend blijft en anders is elke spel door de vragen en opdrachten ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.