Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Spellen en Puzzels Trends

Ecologische spellen van Jumbo

Ecologische spellen van Jumbo 9 juli 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Ecologische spellen van Jumbo

Koninklijke Jumbo heeft iets nieuws en wij zijn enthousiast! Jumbo heeft onlangs spellen op de markt gebracht die zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal! Het is de eerste stap van Jumbo richting een groter duurzaam project! We vertellen je vandaag meer over de ecologische spellen van Jumbo.

Over Koninklijke Jumbo

Als je denkt aan Jumbo kan het zijn dat je aan een supermarkt denkt, maar wij hebben het over de Koninklijke Jumbo. Deze Jumbo ontwikkelt, produceert en verkoopt al jaren speelgoed, spellen en puzzels. Het spel Stratego, PimPamPet en de puzzels van Jan van Haasteren zijn van Jumbo. En sindskort heeft Jumbo spellen op de markt gebracht van 100% gerecycled materiaal en daar vertellen we je vandaag meer over!

Ecologische spellen van Jumbo

De ecologische spellen van Jumbo zijn in Nederland gemaakt en bestaan uit 100% gerecyclede materialen! De spellen richten zich op de ontwikkeling van kinderen en zijn duurzaam, wat een top combinatie! Op dit moment heeft Jumbo vier ecologische spellen in het assortiment: Catch the Mouse, Colour Chameleon, Honey Yummy en Peek-a-Boo.

Leestip: Jumbo doneert educatieve spellen aan het Jeugdeducatiefonds

Catch the Mouse

Ecologische spellen: Catch The Mouse Jumbo

Bij het ecologische spel Catch the Mouse draait het om vier muizen en een kat! De muizen eten alle kaas op, maar gelukkig is daar Bliksem! Vang de muis is een behendigheidsspelletje voor jong en oud. Het spel bevat een spelbord (gemaakt van karton), vier gekleurde muizen, 1 kattenklauw en 1 dobbelsteen. Elke speler speelt een keer de muis en de kat. Probeer als muis te ontsnappen en als kat de muizen te vangen. De speler met de meeste punten wint het spel!

Colour Chameleon

Ecologisch spel: Color Chameleon Jumbo

Help, de kameleons in het spel Colour Chameleon zijn hun stippen verloren! Kan jij helpen om ze weer terug te vinden? Dit ecologische spel van Jumbo is geschikt voor de allerkleinsten en leert ze om kleuren te herkennen. Het spel bevat 4 kameleonkaarten, 24 gekleurde stippen en een kleuren dobbelsteen. Op elke kameleonkaart staan stippen en deze ga jij verzamelen. Gooi jij de juiste kleur dan mag je een stip op de kaart leggen!

Honey Yummy

Ecologische spellen - Honey Yummy Jumbo

Bij het spel Honey Yummy vliegen de bijen van bloem naar bloem en werken samen om hun bijenkorf met honing te vullen. Maar pas op voor Boris de Beer! Als het Boris lukt om bij de honing te komen, wint die brompot en steelt hij alle honing. Het spel bevat een bijenkorf (spelbord), 8 bloemkaarten, 24 (plastic) honingdruppels, 4 kartonnen bijen met plastic voetje, een kartonnen beer met plastic voetje en een dobbelsteen. Werk samen om de honing te verzamelen en versla Boris de beer!

Peek-a-Boo

Peek a Boo Jumbo - Ecologisch spel

Kiekeboe! Bij het spel Peek-a-Boo is het de bedoeling dat je probeert te raden wie er verstopt zit onder de gekleurde kaartjes. Rol de dobbelsteen en spiek door het kaartje met dezelfde kleur. Het spel bevat 24 dierenkaartjes, 6 gekleurde afdekkaartjes met spiekgaatjes en 1 kleurendobbelsteen. Raad jij de meeste dierenkaartjes goed? Dan ben jij de winnaar! Leuk zijn ze he, de ecologische spellen van Jumbo!

Ook leuk om te lezen: Ik leer lezen van Jumbo

Hebben jullie de ecologische spellen van Jumbo al in de winkels zien liggen?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.