Games en Elektronica

Dr. Mario World komt terug!

Dr. Mario World komt terug! 5 juli 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Dr. Mario World

Waren jullie vroeger ook zo verslaafd aan Dr. Mario? Goed nieuws! Op 10 juli (volgende week woensdag) verschijnt Dr. Mario World op iOS- en Android-apparaten.

Dr. Mario World

Dr. Mario is natuurlijk bekend uit de jaren ’90. Je kon het onder meer spelen op de Game Boy. En nu, jaren later, gewoon op je eigen smartphone! In Dr. Mario World wordt de wereld gekweld door nare virussen. Dr. Mario en zijn vrienden worden opgezadeld met de taak om de virussen te bestrijden door ze te matchen met capsules die dezelfde kleur hebben. Blijf kalm, neem de tijd en houd je zenuwen in bedwang, want je moet elk level met een beperkt aantal capsules uitspelen.

Vrienden

Gelukkig hoeft Dr. Mario de klus niet in zijn eentje te klaren, want Dr. Peach, Dr. Bowser, Dr. Toad en vele anderen staan hem bij om de nare virussen uit te roeien. Elk personage beschikt over diverse vaardigheden. Vanaf de release zijn er meer dan 200 levels in talloze werelden beschikbaar en na de release worden er regelmatig nieuwe dokters, levels en werelden toegevoegd aan Dr. Mario World. Aan jou de eervolle taak om uit te dokteren hoe je elk level kunt uitspelen.

Gek op gamen? Lees hier alles over de favoriete spellen van Nicole.

Dr. Mario World

Je kunt Dr. Mario World ook met vrienden en spelers van over de hele wereld spelen. Je kunt hartjes krijgen van je vrienden en die hartjes kun je gebruiken om de Stage Mode te spelen. In de Versus Mode kun je anderen online uitdagen voor een bloedstollend één-tegen-één-duel.

Wij kijken erg naar deze release uit!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.