Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

De Sims 4 Paranormaal | Binnenkort

De Sims 4 Paranormaal | Binnenkort 21 januari 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

De Sims 4 Paranormaal Accessoirespakket

Het is weer tijd voor een nieuwe uitbreiding van het populaire The Sims 4 spel! Dit keer wordt het een spookachtige uitbreiding, vandaag vertellen we jullie meer over het nieuwe accessoirespakket De Sims 4 Paranormaal!

De Sims 4 Paranormaal

De lampjes flikkeren en werpen een schaduw over de voeten van je Sim. In een andere kamer hoor je een deur dichtslaan, maar er is niemand anders thuis. Je Sim hoort rare geluiden, maar wat is het voor geluid? Is het dan toch waar? Spookt het in het huis van jouw Sim?

Wat staat je te wachten?

Mysterieuze kleihanden en runen verschijnen willekeurig terwijl er in de tuin tal van kruipende wijnstokken tevoorschijn komen. Heilige kaarsen ter bescherming waaien uit, angstaanjagende poppen bezorgen je de schrik van je leven. En in huis gebeuren ook maar steeds meer rare dingen. En jouw Sim? Die raakt in paniek!

De Sims 4 Paranormaal Accessoirespakket

Maar wees niet bang, je doet het niet alleen! Een handige vriend Claude René Duplantier Guidy (het spook) helpt je in de Sims 4 Paranormaal. Hij vertelt je het geheim om weer te genieten van wederkerende rust.

De Sims 4 Paranormaal Accessoirespakket

Ook leuk om te lezen: The Sims Uitgebreid Breien

Ondertussen krijg je te maken met speelse, ondeugende maar ook hele norse spoken. Je krijgt te maken met vervloekte voorwerpen en geesten. Door middel van Seances communiceer je met het hiernamaals om te zorgen dat de rust weer terugkeert. Zodra een Sim zijn angsten overwint, de balans in huis herstelt en het paranormale volledig beheerst, krijg je de felbegeerde paranormaal onderzoeker-licentie. Gaat het jou lukke?

De Sims 4 Paranormaal kopen?

Nog even geduld! De nieuwste uitbreiding van het populaire Sims spel is vanaf 26 januari 2021 te koop. Je kan het spel vanaf 26 januari 2021 spelen via Origin (voor Mac en pc), Steam, Xbox One en de Playstation 4.

Let op: voor het spelen van De Sims 4 Paranormaal heb je het originele De Sims 4 spel nodig, deze is los verkrijgbaar.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.