Reviews Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Verlopen winacties

De betoverende wereld van Ekinia | Review

De betoverende wereld van Ekinia | Review 29 augustus 20209 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Ekinia

De Ekinia Box van Splash Toys is superleuke unboxing ervaring voor (jonge) kinderen waar zij nog heel lang plezier van gaan hebben. In de box zit een paard met allerlei verrassingen. Wij hebben er eentje getest voor jullie en vertellen er meer over!

Ekinia Box

De Ekinia Box is een box met daarin een paard met maar liefst 12 accessoires. Het omhulsel is een box dat als je het openklapt een soort huisje vormt. In iedere box zit een paardje. Er zijn 12 verschillende Ekinia paarden te verzamelen. De box ziet er zo uit:

Ekinia

En als je het openklapt zo:

Ekinia

Alvast een verrassing; in het kastje en in de kist zitten nog meer dingetjes die je kunt unboxen! Onze kinderen van 5 en 3 hebben alles uitgepakt. Uiteindelijk was dit de hele inhoud:

Ekinia

Dat ziet er allemaal al hartstikke leuk uit en zou voor onze kinderen al voldoende zijn om zich lang mee te vermaken. Maar de Ekinia paardjes zijn speciaal. Ze hebben namelijk allemaal een magisch geheim. Heeft het een tatoeage of kunnen de manen van kleur veranderen? Misschien geven de accessoires wel licht in het donker. Mix en match de verschillende accessoires met je gehele verzameling Ekinia paarden, en berg ze netjes op in de box die voorzien is van een kast en opbergkist.

Ekinia

Wat vonden onze kids van de box?

Spencer (5) en Jasmijn (3) zijn gek op unboxen kunnen altijd lang spelen met poppetjes en huisjes en dergelijke. De Ekinia box werd met open armen ontvangen door de twee. Ik moest even helpen met het plastic van de box afhalen, maar daarna konden ze hun gang gaan. In de box zaten enkele stickers, die heb ik in het huisje op de juiste plekken geplakt. Bij ons paardje Lux kunnen de manen en de staart vervangen worden. Ook heeft ze schoenen en zitten er nog meer accessoires bij.

Ekinia

Alle spulletjes kun je daarna weer in de box doen en Ekinia en haar spulletjes dus zo bewaren. Ideaal! Onze kids zijn heel blij met Lux. Een aanrader dus!

Ekinia

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

9 comments

  1. Dit zou ik a;s kind ook geweldig hebben gevonden! Mijn dochtertje lijkt op mij, daarom doe ik graag voor mee. Ik ben niet actief op FB, maar volg op Bloglovin (loved/saved) en ontvang de nieuwsbrief, hopelijk mag ik dan toch een kansje maken.

  2. Hier gaan de oogjes van mijn jongste kleindochter van glanzen.
    Daar maak ik haar heel blij mee.
    Ik heb geen Facebook, Twitter en Instagram (om privéredenen) , maar volg alleen Bloglovin.
    Hoop dat ik mee mag loten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.