Games en Elektronica

Co-op-avontuur It Takes Two verschijnt in het voorjaar

Co-op-avontuur It Takes Two verschijnt in het voorjaar 19 december 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

It Takes Two

Op 26 maart verschijnt er een heel bijzondere game: It Takes Two. Dat is een platformavontuur dat puur gemaakt is als co-op-ervaring; om met z’n tweeën te spelen dus. En de trailer is zeer veelbelovend!!

It Takes Two

De game It Takes Two bevat unieke, gevarieerde gameplay en een emotioneel verhaal. De spelers beleven samen een bijzondere reis met het kibbelende koppel Cody en May. Samen moeten zij hun onenigheden overwinnen en als één geheel samenwerken. De game voert spelers mee op een wilde en wonderlijke reis. Daarbij is maar één ding zeker: samen zijn we sterker.

Het verhaal

Beleef een gloednieuwe, knotsgekke reis in It Takes Two, een spannend platformavontuur dat uitsluitend voor co-op is gebouwd. Kruip in de huid van Cody en May. Zij zijn veranderd in poppen door een toverspreuk, die samen gevangen zitten in een fantastische, onvoorspelbare wereld en met tegenzin worden uitgedaagd om hun afbrokkelende relatie te redden. In It Takes Two werken spelers samen om een enorme variëteit aan vrolijke, onverwachte uitdagingen te voltooien. In elk level ontdek je unieke en verbonden vaardigheden voor je personages, tal van onverwachte obstakels en hilarische momenten. 

It Takes Two

Friend’s Pass

Om de game in co-op te spelen, kun je Friend’s Pass gebruiken om een vriend uit te nodigen om gratis mee te doen. Jullie komen steeds veranderende uitdagingen tegen die alleen samen voltooid kunnen worden. Er is steeds weer een nieuwe belachelijke uitdaging om te overwinnen. Denk aan losgeslagen stofzuigers tot gladde liefdesgoeroes, van gangstereekhoorns tot magische sneeuwbollen: je verveelt je geen moment. Of je nu de lokale of online co-op speelt, je kunt op allerlei manieren samenwerken.

It Takes Two

It Takes Two is nu beschikbaar voor pre-order en ligt op 26 maart 2021 in (digitale) winkels. De game komt op de PlayStation 4, Xbox One en PC via Origin en Steam, voor € 39,99. Alle spelers die het spel kopen voor PlayStation®4 of Xbox One kunnen op dezelfde datum gratis upgraden naar de next-gen versie.

It Takes Two

Meer gamen? Lees hier onze tips voor de 10 leukste Nintendo Switch spellen voor kinderen.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.